Υποψηφιότητα Μπελέρη στις ευρωεκλογές: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα και στα δεξιά της ΝΔ

16.04.2024 | 13:13
Κοινωνία
Υποψηφιότητα Μπελέρη στις ευρωεκλογές: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα και στα δεξιά της ΝΔ

 Το διπλό μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την συμμετοχή του Φρέντυ Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ήχησε δυνατά στην αίθουσα του Ωδείου Αθηνών.

Το ένα απευθυνόταν στα δεξιά της γαλάζιας παράταξης, σε ψηφοφόρους που πιθανώς να είναι δυσαρεστημένοι και να θέλουν να στείλουν ένα σήμα διαμαρτυρίας και να λοξοκοιτάζουν δεξιότερα. Και ήταν σαφές: ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό πατριωτικό κόμμα που ενδιαφέρεται στην πράξη και για τον Ελληνισμό της Βόρειας Ηπείρου, στηρίζοντας τον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας, στον οποίο η αλβανική κυβέρνηση δεν έδωσε καν το δικαίωμα να ορκιστεί. Ηταν ένας έμμεσος τρόπος ο Κυρ. Μητσοτάκης να απευθυνθεί και πάλι σε όσους χαρακτηρίζει "ψευτοπατριώτες", δείχνοντας τον Κυρ. Βελόπουλο ή τον Δ. Νατσιό, κόμματα προς τα οποία υπάρχουν διαρροές συντηρητικού κοινού από τη ΝΔ.

Το δεύτερο μήνυμα έχει αποδέκτη τα Τίρανα, τα οποία έχει "δείξει" πολλές φορές η Αθήνα ως υπαίτια τόσο μίας δίκης "παρωδία" - η οποία οδήγησε στην φυλάκιση του Φρέντυ Μπελέρη- όσο και της επιδείνωσης των σχέσεων των δυο χωρών, προειδοποιώντας παράλληλα ότι η ευρωπαική πορεία της Αλβανίας περνάει μέσα από την Ελλάδα. 

 



Δείτε επίσης:
 ^